Најновије

Ни Москви ни Кијеву не одговара да се овај рат брзо заврши! (ВИДЕО)

Коментатор Андреј Ћирић сматра да Украјини не одговара да се оружани сукоб са Русијом заврши имајући у виду да њена економија, па и исплаћивање плата и пензија, директно зависи од средстава добијених са запада који ће престати да их помаже ако престану да се боре.

Са друге стране, руска економија се показала јако жилавом и профитирала је од санкција тако да се и њима не жури.

Ћирић ја каже да је једино питање колико Украјина може да поднесе жртава које су сада по неким проценама преко 100 000. Он каже да према руским проценама рат би могао да траје још две ипо године иако он лично верује да је могуће да ће он бити готов до краја године пре свега због немогућности украјинске војске да поднесе губитке.

Ћирић каже да је Украјина принуђена да крене у офанзиву иако нема изгледа да она успе и да је вероватно то захтев из неког центра ван Кијева. Он каже да Украјина не води рат војничком логиком већ ПР логиком и у томе види мотиве одбране Бахмута по сваку цену.

Ћирић каже да чак и када би Украјински напад код Запорожја успео, а они избили на Азовско море то не може променити исход рата и да је Украјинска војска свакога дана све слабија.

ТЕРОРИСТИ ИЗ СИРИЈЕ СПРЕМНИ ЗА УКРАЈИНУ: Обучени у Ел Танфу

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА