Најновије

ЗЕЛЕНСКИ, ИЗАБРАНИ ГУБИТНИК: Украјина до лета остаје без војске! Колапс банака – почетак краја САД!

Зеленски је историјска личност из кругова аморалних и незаситих. Запад је већ изабрао губитника. Европу је понео талас протеста јер је Европљанима доста Америке, а Украјина до лета остаје без војске. Ово су неке од изјава Драгана Вујичића, новинара Вечерњих новости, које је изнео у емисији Конфликт јутјуб канала Прави одговор.

Драган Вујичић је објаснио како је дедоларизација у току, а почетак краха САД је почео урушавањем банкарског система и то је објаснио као почетак краја новог континента, али је образложио и проблеме у Европи која, како каже, трага за „меким слетањем“.

- Европа је највише изгубила економски, али и политички. Тренутно се налази у једном делиријуму. Више се не зна ко газдује Европом, да ли је то Европска комисија или НАТО пакт – закључио је Вујичић.

Он се осврнуо и на руско-украјински сукоб, рекавши да председник Украјине Володимир Зеленски који сада наговештава могућност мировних преговора у случају пада Бахмута, неће моћи да спроведе у дело будући да је сам донео закон да не може да преговара са Русијом.

- Тај план за мир стар је око шест месеци, а тај план је скоро ревидирала Светска банка. Где год је Зеленски, ту је новац. Он је историјска прошлост, докле год је на позорници историје, поред тога што је уништио сву инфраструктуру, повео је и још увек води људе у страдања – био је јасан новинар.

Према његовим речима, штета која је нанета Украјини, не може се квантификовати. На питање због чега Зеленски жели да се састане са кинеским лидером Си Ђипингом, Вујичић је објаснио да украјински председник најпре нема политички бонтон за тај сусрет, док са друге стране апсурдно је очекивати било какав однос двеју земаља након провокације посетом јапанског премијера Кијеву у време Ђипингове посете Москви.

О протестима у Француској, па и широм Европе, као и жељом за успостављање политичке доминације од стране Емануела Макрона, затим о очигледном настанку „триполарног света“, али и о споразуму у Охриду, погледајте у целој емисији Конфликт у видеу.

Бахмут је ослобођен: Пригожин поставио заставу Вагнера на згради градске управе (ВИДЕО)

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА