Најновије

ДЕЛИЈЕ У ТРАНСУ: Бахар доводи озбиљног нападача

Шампион Србије поново је кренуо у операцију довођења Жана Филипа Красоа.

На Маракани је завршена потрага за новим голгетером. Куглица је стала под именом Жана Филипа Красоа, који је поново означен као приоритет за довођење, уочи учешћа у Лиги шампиона!

Нападач је претходне сезоне бриљирао у Сент Етијену, али му ових дана истиче уговор, што у Звезди желе да искористе, па би већ ове недеље могао да потпише уговор са црвено-белима, сазнаје "Информер".

Управа Црвене звезде још од раније је пикирала шпицу из Обале Слоноваче, која је у сезони за нама експлодирала у дресу "зелених" са 17 дана голова и исто толико асистенција на 35 месеци.

Његови агенти су се понадали да ће због тога моћи да му подигну цену. Обавили су разговоре са Звездом пре неколико месеци, али није постигнут договор око финансија. Стопирани су преговори, али су у међувремену поново успостављени, овај пут на иницијативу менаџера Красоа. Очекујем да посао убрзо буде завршен.

Будући да је пре месец дана обављен последњи контакт Звезде и заступника Красоа, на Маракани су се окренули другим опцијама, ипак, уследио је позив са француског броја и поново су покренули преговоре.

Тренер Барак Бахар тренутно на располагању од нападача има Александра Пешића, који размишља о промени средине, Марку Ракоњцу истиче позајмица која неће бити продужена и вратиће се у Локомотиву из Москве, док млади Јован Мијатовић нема искуство играња, па су у Звезди одлучили да потраже ново решење у шпицу.

Сигурно да би долазак Красоа одушевио све навијаче црвено-белих, који са нестрпљењем чекају да виде ко ће предводити напад српског шампиона у најелитнијем клупском такмичењу.

БОМБА НА МАРАКАНИ: Враћа се миљеник Делија? (ВИДЕО)

Извор: Република.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА