Најновије

СКАНДАЛ У ПЕНТАГОНУ: Невиђен лоповлук - раскринкана мега корупција! (ВИДЕО)

САД - Шеј Асад, бивши званичник Министарства одбране САД-а, у популарној америчкој тв емисији "60 минута", проговорио је о корупцији у овом министарству чије размере су шокирале Американце и светску јавност.

Асад је био на позицији преговарача за потписивање уговора у америчком министарству одбране, а сада је одлучио да проговори о скандалозном лоповлуку и корупцији у Пентагону.

“Краде се на свему и све је вишеструко преплаћено. Од ситних набавки ствари које коштају пар долара, преко ракета до делова за авионе и других великих набавки”, каже Асад.

Асад је навео да нпр. ствари које коштају пар долара, у уговорима овог министарства досежу цифру од пар десетина хиљада долара.

Реч је о великој мега корупцији, а Пентагон је буквално огрезао у томе, јер једноставно, не постоји уговор на којем се не краде у невероватним размерама, објашњава овај бивши запосленик Пентагона.

Асад каже и да САД не могу да произведу муниције колико Русија може, без обзира што САД троше преко 800 милијарди долара годишње на сектор одбране.

Прочитајте ОВДЕ шта су Заветници тражили да буде урађено са ЕУЛЕКС-ом

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА