Најновије

ЈЕДИНИ ЈЕ ПОДРЖАВАО ПРИГОЖИНА У СРБИЈИ: Ево шта се десило на релацији Путин - Пригожин

Много се прашине подигло када је Пригожин наводно кренуо у државни удар у Русији.

Председник Српске Деснице Миша Вацић  је био гост на Информер тв-у где је говорио о потенцијалном сукобу између Пригожина и Владимира Путина.

“Хвала Богу да се десило ово, Русија је сада много јача, није истина ни у најмањем делу, ниједан војник Вагнера није устао против Путина, нити Пригожин. Устали су против олигархије која је држала овај рат, како кажу да Русија не иде ни напред ни назад, да стоје месецима у блату Бахмута и уопште Донбаса, једна највећа светска сила барем највећа по броју тенкова и уопште тешког наоружања које Русија поседује. Зашто? Зато што је постојао један технички проблем да муниција не стиже на време, ја сам био у Донњецку, ово су информације од Руса са терена, од војника од њихових ратних новинара, репортера који обилазе линије фронта и где кажу да је постојао апсурд, да се води највећа евиденција да ли су чизме сложене, да ли на кантини пише кантина, а не о стању муниције у првој линији фронта”, рекао је Вацић.

Објашњавао је Вацић шта се заправо десило у Русији и зашто рат траје овако дуго.

“Вечито је све каснило, Руси дефинитивно могу да изађу на крај са Украјином, али не излазе. Зашто? Зато што је некоме то био интерес да се богати, Герасимов и Шојгу који су од 2012. године на челу Министарства одбране Руске Федерације, су људи који су се однародили од Русије за разлику од Вагнероваца који су пре тога, не изводили револуције, већ бранили председнике и сачували легитмну власт и у Сирији Асада, и Мадура у Венецуели и широм Африке, свуда су дошли на позив легитимних власти”, додао је Вацић. 

По њему разлика између Путина и Вагнера малтене и не постоји, они су ту да заштите све православне. 

“Они су ово радили да спасу целокупну руску војску од лошег руководства јер Путин јесте владар који је и патриота и симбол за све нас православне народе, једног заштитника слободног света, који је заштитио и Православне у Сирији, који је заштитио људе и у афричким државама од разних исламистичких група управо шаљући им Вагнер који штити и православне у Украјини не само Русе, већ и руско језичке Украјинце”, рекао је Вацић.

ОТКРИВЕН НОВИ ПРИГОЖИНОВ ЗАДАТАК: Ево шта ће радити у Белорусији!

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА