Најновије

(НЕ)ПОТВРЂЕНО: Америчка војска хитно бежи из Украјине - преко Румуније!

КРАМАТОРСК - Руски ракетни удар по једном од хотела у Краматорску открио је информацију да су тамо били присутни амерички војници.
Бежанија (Фото: Пиксабеј)

Бежанија (Фото: Пиксабеј)

Поред низа доказа као што су уснимљени припадници трећег батаљона 75. пука са препознатљивим њиховим тетоважама до војника са шлемовима на којима су амблеми америчке заставе, о чему можете читати више ОВДЕ, сада су се појавиле и нове чињенице које потврђују да је реч заиста о америчким војницима.

Блог мрежа Конт објављује информацију да је у Румунији синоћ након ракетног удара на хотел у Краматорску и током данашњег дана примећена појачана активност америчке авијације, те да је то исто било примећено и приликом удара на штаб обавештајне украјинске службе у Кијеву током маја, када су у том украјинском штабу такође откривени припадници страних војски.

Сматра се да је синоћ и данас дошло до акције хитне евакуације америчких војника преко румунског ваздушног простора, баш као што је то рађено и тада у мају, када су евакуисани страни војници из Кијева.

Информација о присуству америчке војске у Краматорску се толико проширила, обзиром на видео снимке и фотографије њихових припадника, да су и украјински портали махом објавили ову вест.

Према неким изворима, у том хотелу у Краматорску који је гађан је било око 100 америчких војника, али и војника неких других НАТО земаља, пише Донбас Сегодња.

Они су под маском “добровољачких снага” требали да пружају оперативну помоћ украјинској војсци, наводи Донбас Сегодња, а у самом хотелу је био организован велики састанак америчких и украјинских војника, односно, официра.

Иначе, биланс ракетног удара руске армије по хотелу у Краматорску је четворо мртвих и 42 рањене особе.

Прочитајте ОВДЕ шта Берић каже о америчкој војсци у Краматорску

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА