Најновије

ОГЛАСИЛА СЕ МОСКВА - КИЈЕВ СПРЕМАО ПАКАО У РУСИЈИ: Ево шта су све хтели да гађају

Сада и званично.

На све терористичке налете кијевског режима одговориће Оружане снаге Русије, које ће у оквиру специјалне војне операције отклонити претње безбедности нашој земљи и руским грађанима који долазе с украјинске територије, наглашено је у саопштењу руског министарства спољних послова.

Терористичке акције Кијева не би биле могуће без финансијске, техничке и логистичке помоћи западне коалиције предвођене САД, која, у ствари, спонзорише злочиначке активности режима Зеленског, саопштило је Министарство спољних послова Русије у саопштењу.

Према њиховим наводима, Кијев је 9. јула покушао да удари на руску територију ракетама С-200 на транспортни прелаз Керчког мореуза, на аеродром Морозовск у Ростовској области и на аеродром Шајковка у Калушкој области.

Поред тога, истог дана су радили системи ПВО у региону Брјанска, руске ПВО снаге одбиле напад, ракете су уништене, а услед разлетања гелера оштећено је неколико здања.

ЛИКВИДАЦИЈА КОМАНДАТНА! Руси опет уловили велики плен - разбијене украјинске позиције (ФОТО)

"Уверени смо да ће сви одговорни за овај злочин кривично одговарати. Поред тога, на ове и друге терористичке налете кијевског режима одговориће Оружане снаге Русије, које ће у оквиру специјалне војне операције отклонити претње безбедности нашој земљи и руским грађанима који долазе с украјинске територије", наглашено је у саопштењу.

КАКВА БРУТАЛНА ИЗДАЈА ПУТИНА: Ово је Ердоган тражио да прода Русију

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА