Најновије

Више десетина људи испред Специјалног суда уочи суђења за „Јовањицу“: Окупљени извиждали Колувију, Митића поздравили аплаузом (ВИДЕО)

Суђење у случају "Јовањица" наставља се данас у Специјалном суду у Устаничкој, а истовремено одржава се протест подршке полицајцима који су водили истрагу. Протест испред суда организован је у знак подршке за инспекторе Слободана Миленковића и Душана Митића, који су открили "Јовањицу" због чега су прошли голготу.

Грађани су се окупили око 9 часова, а када се појавио Предраг Колувија, власник и директор пољопривредног добра „Јовањица“, окупљени су га извиждали.

За њим је прошао и инспектор Душан Митић, а њега су окупљени поздравили аплаузом и осмесима, а он им је узвратио дубоким наклоном. Митић би данас требало да настави своје сведочење.

Upravo policajac Mitić pristiže u sud da da izjavu oko Jovanjice, najveće fabrike droge u Evropi, stotine ljudi ga dočekuje sa aplauzom i čestitkama za hrabrost i istrajnost! Ima nade za Srbiju!

Posted by Miran Pogačar on Tuesday, 11 July 2023

На претходном рочишту он је сведочио, а за данас се очекује наставак његовог исказа, док би после њега требало да сведочи и његов колега Слободан Миленковић.

На преходном рочишту док је сведочио инспектор Митић, он је изјавио да је уплашен за свој живот због целокупне ситуације.

РУСКА КОНТРА У РАНУ ЗОРУ: Уништена четири америчка војна возила, Украјинци бежали остављајући мртве и рањене (МАПА)

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА