Најновије

ЗА ТРИ НЕДЕЉЕ КОРЕНИТА ПРОМЕНА: Специјална операција неће бити иста

Украјинци су већ прешли на стратешку одбрану.

Тако је било у Артјомовску, у Мариупољу... Сви смо видели шта се тамо догодило. У сваком случају, наше трупе ће уништити и ту одбрану јер смо надмоћни и бројчано и по ватреној моћи, укључујући и авијацију

АКО сада Запад не смисли нешто ванредно, не пошаље своје трупе, или, на пример, не удари по нашим положајима да бисмо морали да мењамо планове, верујем да ће у року од две до три недеље уследити коренита промена у току наше специјалне операције у Украјини – изјавио је московски војни експерт, бивши високи официр руских специјалних снага Анатолиј Матвијчук.

Упитан колика је вероватноћа да ће Оружане снаге Украјине прећи из контраофанзиве у стратешку одбрану и како ће то утицати на руску војску, рекао је:

Они су већ прешли на стратешку одбрану. Тако је било у Артјомовску (Бахмуту), у Мариупољу... Сви смо видели шта се тамо догодило. У сваком случају, наше трупе ће уништити и ту одбрану јер смо надмоћни и бројчано и по ватреној моћи, укључујући и авијацију.

СТИЖЕ ПАКЛЕН РУСКИ ОДГОВОР: Свет на ивици потпуног рата

Поводом тврдњи кабинета (украјинског преведника Владимир) Зеленског да ће његова армија до новембра 2023. већ изводити операције на Криму, указао је:

Способни су једино да ракетама добијеним са Запада гађају Крим. Мислим да је наше војно руководство спремно за такав сценарио, а системи ПВО су већ ојачани.

ОЗБИЉНО ГРАНАТИРАЊЕ КИЈЕВА: Циљеви који су погођени мењају ток ратовања

Извор: Факти.орг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА