Најновије

ПУТИН ПОРУЧИО: „Русија неће помоћи док је Вучић на челу, знамо за које службе ради и знамо му Ф шифру!“ (ВИДЕО)

Ми морамо као прво да ухапсимо Александра Вучића, шефа и кума политичког мафијашког картела, издајничког и кукавичког, изјавио је продуцент и медијски стручњак Вилибалд Ерић, приликом гостовања у емисији Луча канала Прави одговор. 

Ерић, који је сарађивао са Вучићем пре његовог доласка на власт и кратко време након тога, од чега је одустао када је видео да Вучић одбацује све добре идеје, рекао је да је Вучићев начин рада и размишљања усташки. 

Он је рекао да је међу усташким кољачима забележен Иван Вучић који је био из истог краја, одакле је породица Александра Вучића.

- Западњаци немају никакву критику према Александру Вучићу, сем пар критика Европске комисије, да медији нису довољно слободни, али никакве ту нема санкције нити осуде Александра Вучића. Зашто? Њима Александар Вучић одговара у издаји Србије и српског народа, продаји и издаји нашег Космета, поделама СПЦ... То су основни темељи, како ће да раскомадају Србију, како да промене свест српском народу и то раде кроз медије – упозорио је Ерић. 

Како је закључио, „Вучић само примењује део те тактике промене свести“. Смрт „готово двадесеторо деце и младих који су монструозно побијени“, како је навео, резултат је насиља које видимо на сваком кораку. 

- Вучић је као мало дете које се инати, кад му кажеш: „Немој да шутираш фудбал по кући“, он каже „Хоћу“, ти га ухватиш за руку, он почне да плаче. Он ради све контра од оног што је логично. Логично је да сакријеш да се криминал не види. Они су у том лудилу и обести почели законе да доносе да могу да краду што више из државног буџета. Какви тендери, значи имате директну пљачку. Задужили су државу 50-60 милијарди, а да не причамо колико је још изнесено митом и корупцијом, то је барем 150 милијарди – оптужује он. 

Ерић је испричао како је Вучић платио навијачке групе да га слушају. Такође, и како је Вучић одбио његов предлог за развој инфраструктуре у свих 150 општина Србије, за шта би добили бесповратну донацију у милијардама евра из фондова. Он је Вучића назвао кукавицом, лажовом, криминалцем и издајником. 

Он је открио да је тражио од Руса помоћ да уложе у Србију и помогну развој земље, али добио је у Путиновом кабинету одговор да Русија неће помоћи док је Вучић на челу Србије. 

- Они су ми рекли да знају за које стране службе Вучић ради, и да су му одредили Ф шифру – рекао је Ерић и открио о којој се шифри ради. 
Коју Ф дијагнозу према руском налазу има Александар Вучић и друге детаље можете сазнати у емисији на каналу Прави одговор. 

Руске снаге прешле реку Жеребец, узеле важне висове и улазе у Харковску област

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА