Најновије

РУСКА ОБЕВШТАЈНА СЛУЖБА ИМА ПОРУКУ ЗА СРБИЈУ: Огласила се Спољно - обавештајна служба Русије

Увођење санкција је груб покушај Вашингтона да се меша у унутрашња питања независне земље каква је Србија, саопштила је Спољно-обавештајна служба Русије

Америчко увођење санкција директору Безбедносно-информативне агенције (БИА) Александру Вулину представља нови акт америчке агресије против Србије, саопштила је данас Спољно-обавештајна служба Русије (СВР).

"Увођење санкција шефу Безбедносно-информативне агенције Србије Александру Вулину је још један покушај Вашингтона да се грубо умеша у послове независне државе и нови акт америчке агресије на српску државу. Данас свако ко брани националне интересе и одбија да плеше уз мелодије Американаца аутоматски пада у зону деловања њихових суманутих санкција", наводи се у саопштењу.

РУСИ ЗАРОБИЛИ "ЗАПАДНУ ЗВЕРКУ" - Заплењено сад могу и да га "користе" (ВИДЕО)

СВР је увођење санкција српском директору БИА назвала грубим покушајем Вашингтона да се меша у унутрашња питања независне земље.

"Како је председник Србије Александар Вучић умешно приметио: кокаин је пронађен у Белој кући, а не на Вулиновом столу. Бавите се проблемима у сопственом дворишту, а не да уводите санкције шефу Безбедносно-информативне агенције Србије Александру Вулину", поручили су.

УКРАЈИНЦИ ПОЛОМИЛИ ЗУБЕ: Ваздушно-десантне снаге Русије одбиле су нападе Оружаних снага Украјине у правцу Артемовска (ВИДЕО)

Како се додаје, то је главно правило "светског поретка заснованог на правилима" који промовише администрација америчког председника Џозефа Бајдена.

"Слободољубиви, верни својој историји и традицији, српски народ се ни по чему не уклапа у овај смртоносни светски поредак, па стога изазивају посебан бес у Белој кући", закључили су.

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА