Најновије

ОВО ЈЕ ЗВЕЗДИН ТИМ ЗА ФИОРЕНТИНУ! Бахар не одустаје од нападачке игре

Нападачка игра се подразумева код Бахара.

Мала сумња у Александра Драговића

 

Када би сутра почело такмичење у Моззарт Бет Суперлиги, тренер Црвене звезде Барак Бахар не би имао много дилема. То наговештава и одлука израелског стручњака у вези са стартном поставом за пријатељски меч против Фиорентине који је заказан за сутра (20 часова, ТВ Арена) на Маракани.

ЗВЕЗДИН ТИМ ЗА ФЈОРЕНТИНУ (3-1-4-2): Глазер – Дегенек, Мијаиловић, Драговић (Родић) – Стаменић – Букари, Кангва, Иванић, Митровић – Красо, Олајинка.

ЈЕЛ СЕ СЕЋАТЕ РИЧМОНДА БОАЋИЈА? Пропала му је каријера, пре тога остао без клуба

Бахар је током рада на Златибору, у дуелима против селекције Ужица и Борца из Бањлука, испробао разне варијанте, тако да су трагови његове основне идеје били видљиви у Санкт Петербургу. Црвена звезда ће поново на генералној проби за почетак сезоне играти са три штопера и веома офанзивним „крилним бековима”.

За разлику од дуела са ТСЦ, могућа је само једна измена. Милош Дегенек, који се вратио из америчког Колумбуса, требало би да дебитује у трећем мандату у црвено-белом дресу. Требало би да формира последњу линију, заједно са капитеном Драговићем и Срђаном Мијаиловићем.

истина, мало се сумња у учинак капитена Драговића. Са бившим аустријским репрезентативцем све је у реду, иако су лекарски прегледи показали да су му мишићи пуни млечне киселине. То практично значи да је његово тело у благом стању умора.

Али Бахар је близу одлуке да ли ће Драговић играти 45 или 60 минута.

Остало ће бити као птосиб ТСЦ-а. Дакле, видећемо веома офанзивну Звезду на чијим боковима ће деловати Осман Букари (десно) и Стефан Митровић (лево). Испред одбране играће Марко Стаменић, нешто испред њега Кингси Кангва, који је тренутно у значајној предности у односу на Гелор Канга, и најефикаснији играч припремног периода Мирко Иванић.

Места у нападу резервисана су за Петера Олаинку и Жан-Филипа Красоа. Млади Коста Недељковић, Јован Шљивић и Јован Мијатовић требало би да добију значајну минутажу. Можда дебитује Урош Кабић.

Извор: Моцарт спорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА