Најновије

БАХАРА ПИТАЛИ, МИЛАН БОРЈАН? Барак експресно одговорио

Црвено-беле очекује меч треће рунде Суперлиге у Лучанима.

Тренер Црвене звезде Барак Бахар изнео је очекивања уочи меча трећег кола Суперлиге Србије против Младости у Лучанима (петак, 18.55).

Црвено-бели имају максималан учинак у две уводне рунде, а сада ће имати прилику да се представе публици и ван Беорада.

- Очекујем тешку утакмицу, с обзиром на то да ћемо одиграти први меч на гостујућем терену у сезони, али желимо да наставимо победнички низ. Младост има комбинацију квалитетних младих и искусних играча, али за наш тим није битно. Што се тиче мог тима, увек ће стартовати најбољих 11 - рекао је Бахар.

Израелски стратег неће моћи поново да рачуна на двојицу основних полуга тима из претходних сезона, Мирка Иванића и Александра Катаија.

- Очекујем да ће Иванић од следеће утакмице бити на располагању. Такође, у тиму неће бити ни Александра Катаија, који би ускоро требало да се врати лаганијим тренинзима.

Бахар је упитан и да прокоментарише победу Макабија из Хаифеа, његовог дојучерашњег тима у квалификацијама за Лигу шампиона. Првак Израела је као гост савладао Слован из Братиславе 2:1, а пред голом словачког тима стајао је Милан Борјан.

Подсетимо, Бахар се по доласку у Звезду одрекао услуга капитена црвено-белих, па је прекаљени чувар мреже отишао на позајмићу у Слован.

Бахар се насмејао када је упитан за коментар ове утакмице и Борјанов учинак.

- Нисам гледао утакмицу, дошла ми је у посету супруга из Израела, па смо били у ресторану. Добио сам, међутим, много порука, сви су радосни у Израелу, као и ја. Чуо сам и да је Борјан имао много одбрана. То је такође врло занимљиво – констатовао је Борјан.

ЧЕКА СЕ ДА БАХАР ДА ЗЕЛЕНО СВЕТЛО: Стигла понуда за Александра Катаиа

Извор: Сд.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА