Најновије

ФРКА НА СЛОБИНОЈ САХРАНИ: Настала је паника кад је Филарет тражио да се отвори прозор на ковчегу! (ВИДЕО)

Био сам на тој као сахрани Слободана Милошевића у Пожаревцу, где нико од новинара није био осим Си-Ен-Ена, и мене, али ја сам нелегално ушао као наводно обезбеђење Борке Вучић. И тамо је избила паника јер је владика Филарет тражио да се отвори прозорче на ковчегу, изјавио је писац новинар и колумниста НИН-а Драган Јовановић, приликом гостовања у емисији Луча канала Прави одговор.

Слободан Милошевић (Фото: Јутјуб)

- Борка Вучић ми је рекла да скинем акредитацију НИН-а и да уђем као њено обезбеђење. А испред мене Хаџи Антић и Вучела који не виде да ја све слушам. Зову Миру на телефон, Мира пита: „Шта се дешава“, они кажу: „Па, Миро још Филарет зеза“. Мира пита: „Па шта тражи?“ А Филарет тражио да се отвори оно прозорче на ковчегу, да он види кога сахрањује. И ту је била фрка. И мислим да га Филарет није ни опевао – испричао је Јовановић.

Он је говорио и о другим темама, а суперћелијска олуја по њему, „има технолошку позадину“

- Та позадина је ХААРП оружје, који прави терен за то. Ове олује иза себе остављају нешто као семе, и то семе чека нове климатске погодности да букне, или се активира са неког места, да ли је НАСА или Пентагон, и да крене у дејство – објаснио је писац.

Јовановић је рекао да је ХААРП направљен на основу Теслиних зрака смрти.

Говорећи о митологији, рекао је да су нам Грци преотели староверски пантеон богова, а за празник Св. Илија казао је да је то некад био дан бога Перуна. Такође је говорио и о другим великим хришћанским празницима преузетим из старе вере, а за Охрид је рекао да је прави Јерусалим, јер су на старим мапама пловиле лађе, док поред данашњег Јерусалима „плови речица Јордан која је мања од Топчидерске реке“. Такође је рекао да Каинови синови, односно потомци библијског каина, „дрмајју планетом“. Ове и многе друге необичне приче из угла Драгана Јовановића можете чути у емисији на јутјуб каналу Прави одговор.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА