Најновије

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ БАЊСКЕ: Блокада села, шиптарске јединице и даље ту

Не смањује се напетост на Косову и Метохији након сукоба Срба и припадника такозване косовске полиције у недељу ујутру у Бањској. Село је и даље блокирано, а у понедељак увече дошло је до нових хапшења Срба.

У селу Бањска, које је и даље под блокадом, а ухапшено је још троје Срба, саопштила Канцеларија за Косово и Метохију.

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић поручио је Срби на северу Косова и Метохије пролазе незапамћени терор о коме нећете чути реч осуде од стране међународних представника.

ГРУПА ОСТАВИЛА ВОЗИЛА И ДАЉЕ БЕЖИ ПЕШИЦЕ! Најновије информације о акцији која на Космету и даље траје

Јариње и Брњак и даље су блокирани за пролаз из централне Србије, а може се само изаћи са Космета. Тренутно је пролазак из централне Србије ка Косову и Метохију могућ само на административном пункту Мердаре.
Поводом најновијих дешавања на Косову и Метохији синоћ су премијерка Ана Брнабић и председник Александрар Вучић разговарали о мерама које треба предузети и шта додатно може да се уради за српски народ, пре свега на Косову и Метохији.

Борићемо се за нашу земљу и увек ћемо се борити за наш народ, поручила је Брнабићева на друштвеним мрежама.
Ситуација на Косову и Метохији биће тема састанка председника Србије и амбасадора земаља Квинте – Сједињених Америчких Држава, Велике Британије, Француске, Италије и Немачке и шефа делегације Европске уније.
Епископ рашко-призренски Теодосије посетио је манастир Бањску, где му је предочено да су Еулекс и полиција завршили увиђај. Игуман Данило је, додају, приликом претреса манастира, Еулексу и полицији показао све просторије конака, из чега су могли видети да монаси и поклоници ни на какав начин нису учествовали у трагичним збивањима.

НОВА ПАКЛЕНА ОТРИЋА: Двојица Срба се предала, Шиптари их убили везане?

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА