Најновије

ШИПТАР СЕ ПОЗВАО НА БЕРИЋА: Српске службе сарађују са "плаћеницима" у Донбасу!?

ПРИШТИНА - Један од шиптарских политичких активиста и директор центра за истраживање хибридног рата "Октопус" из Приштине, Агим Муслију, тврди да српске безбедоносне службе сарађују са, како каже, "српским плаћеницима" у Донбасу.
Српски добровољци (Фото: Скриншот)

Српски добровољци (Фото: Скриншот)

Познато је да одређени број српских добровољаца ратује на украјинском фронту, али Муслију тврди да су наши добровољци у Донбасу под неким видом координације од стране српских служби.

У Србији су на снази закони који забрањују грађанима Србије ратовање у страним земљама, а за ове своје тврдње, Муслију се позива на информације које, како каже, долазе од Дејана Берића, познатог српског снајперисте и вишеструко одликованог борца који је у Донбасу од првих дана рата.

“Ово је потврђено од стране једног од најпознатијих Срба, Дејана Берића, који је раније био део српских безбедоносних структура.”, тврди Муслију на Твитеру.

Периодично се појављују вести, како у вези наоружавања на територији Украјине, тако и у вези добровољаца, које за циљ имају да дестабилизују Србију и окриве је за “помагање Русији”, а остаје да се види да ли су тврдње Муслија још један “празан пуцањ” и такав покушај дестабилизације Србије или је заиста реч о правим информацијама и истини.

Погледајте објаву Муслија на Твитеру:

Прочитајте ОВДЕ више о продору Руса ка Купјанску

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА