Најновије

ДА ЛИ ЈЕ ОВО КЉУЧ ЗА "ВУЧИЋЕВ КРАЈ": Двери поручиле важну ствар о "заштити деце"

БЕОГРАД - Једна од ствари за коју је "прозивана" Српска напредна странка јесте њено избегавање закона о сузбијању ЛГБТ пропаганде, где је низ десничарско-патриотских политичких струја посебно напомињао да је слоган владајуће странке на изборима био "За нашу децу", а сада су Двери и јавно поручиле да ће то бити стратешка ствар у политичком деловању ове странке, односно, патриотског блока на чијем уједињењу ова странка ради.
Обрадовић (Фото: Скриншот)

Обрадовић (Фото: Скриншот)

Наиме, ЕУ агенда је позната по промовисању тзв. ЛГБТ идеологије, али није иста ситуација у свим деловима Европе, па је тако Мађарска усвојила законе којима штити децу и омладину од ЛГБТ пропаганде.

Међутим, у Србији је ово још увек “осетљива” тема и упорно се усвајају разне иницијативе и закони о “родном овом, родном оном”, што посебно иритира већински део грађана Србије.

Бошко Обрадовић, лидер Двери, на Твитеру је објавио да је заштита деце од таквих идеологија нешто “чему ће патриоте научити и СНС и прозападну опозицију”.

Ова врста политике би могла бити одлучујућа превага у критици актуелних власти, те окидач за пад владајућих структура. Међутим, није искључено да Вучић одлучи да примени “Орбанове” методе, посебно што је СНС декларисан идеолошки као странка упућена на децу и то су посебно истакли на прошлим изборима слоганом “За нашу децу”.

Често се позиција декларисане припаднице ЛГБТ заједнице, Ане Брнабић, као премијерке у влади Србије перципира као највећа препрека у борби против ширења ЛГБТ пропаганде, али исто тако је познато да велики број људи који се декларишу као “хомосексуални”, у било ком смислу, често су велики противници модерне ЛГБТ, тзв. геј прајд, пропаганде.

Брнабић, без обзира на своју сексуалну опредељеност, није неко ко не би могао бити противник “опште сексуализације деце” и сличних трендова који се очитавају посебно на територији Европе и Америке. Декаденција западног света поприма неслућене размере и постаје крајње агресивна, па велики број земаља прибегава законским решењима како би сузбили “геј прајд” пропаганду.

Став јавности у Србији као већински православној земљи о овој теми је познат, али долази тренутак када ће странке морати да заузму јасније ставове по питању “заштите деце од ЛГБТ пропаганде”, а то може бити велики проблем за владајућу СНС обзиром да је притисак ЕУ по питању права ЛГБТ заједнице у Србији веома јак.

Посебно је интересантно како ће тзв. “прозападна опозиција” реаговати на иницијативе сузбијања агресивне ЛГБТ промоције и заштите деце од исте, посебно у светлу актуелних протестних шетњи под називом “Србија против насиља”. Једно од кључних насиља којима је Србија изложена је управо “геј прајд” насиље и агресивно наметање “западних сексуалних вредности”.

Подсећамо, цео низ српских покрета и странака попут Заветника, КП Наши, те различитих активиста из сфере културе и црквених кругова, већ годинама “бије битку” за спречавање ширења геј прајд идеологија и пропаганде на територији Србије.

Погледајте објаву Обрадовића у којем тврди да ће управо борба против ЛГБТ пропаганде бити један од стубова “будуће владе Србије”:

 

Прочитајте ОВДЕ више о плакатима покрета Наши у Новом Саду

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА