Најновије

РОГОЗИН: Срби да се боре да не подлегну!

Бивши директор Роскосмоса Дмитриј Рогозин изјавио је да разуме да је Србима тешко да се одупру уценама Запада, али да би волео да у својој души наставе да се боре и да не подлегну притисцима.

Дмитриј Рогозин (Фото: принтскрин)

- Борио сам се за Србе у БиХ. Русија ће ипак победити и нама су потребни пријатељи са којима ћемо ојачати правила мирног живота у Европи - рекао је Рогозин у интервјуу за београдске Вечерње новости.

Рогозин, који је и шеф добровољачке јединице "Царски вукови", истакао је да Русији није потребна туђа територија јер има много и своје.

- Ми се не боримо за земљу, већ за то да елиминишемо претњу самом постојању Русије и нашег народа. Идемо до краја, како овај сукоб не бисмо оставили нашој деци - рекао је Рогозин.

Он је поручио да ће Русија натерати Запад да призна потребу за безбедносним поретком у Европи који би важио за све њене чланове, истовремено га приморавајући да поштује руску слободу и суверенитет.

- Док се то не догоди, наставићемо своју борбу - нагласио је Рогозин.

Рогозин је истакао да је овај сукоб био неизбежан, да се Запад за њега систематски приремао и да жели да уништи Русију, те да само "наивни и глупи људи нису видјели како се ваља то зло".

- Узалуд смо веровали речима западних политичара, занемарујући да су од речи важније стварне намере. Сада не преостаје ништа друго него да се боримо и победимо. Запамтите: увек побеђује онај ко је спреман да иде до краја - поручио је Рогозин. 

Може ли Русија да победи Америку, сазнбајте ОВДЕ.

Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА