Најновије

РАТ У ПАРТИЗАНУ: Ово може скупо да их кошта

У разговору за грчки Спортал чувени менаџер говорио и о одласку Мадара из редова црно-белих

 

У разоговору за грчки Спортал Миодраг Ражнатовић је на питање како коментарише одлуку Партизана да са њим прекине сарадњу дао подужи експозе.

- Све је то део посла. Даћу вам пример јер сте одавде и познајете Атину. Када је Спанулис отишао у Олимпијакос, рекли су ми да је граница за мене Хилтон и да не идем више. И нисам ишао више пет година. Рекли су ми да познају моје лице и да је опасно. Други агенти се не баве овим. У Србији ако доведете странца, а он игра лоше, само кажу да је био лош играч. Али ако га заступам, кажу „А, крив је Мишко, довео нам је лошег играча”. То је вероватно део мог успеха и морам да живим са тим – рекао је познати менаџер.

Истакавши да о Партизану не жели да превише прича, изнео је своје виђење „случаја Мадар”.

- За све је крива управа. Посебно Зоран Савић. Интервју председника, са којим сам у веома добрим односима, дат пре недељу дана - једино је тачно да се зовем Мишко Ражнатовић. Све остало је погрешно и погрешно је јер је добио погрешну информацију. Немам проблем са тим. Оно што даје горчину је то што је овај тим имао историју и пре ове администрације. Сви агенти света нису заједно урадили 10 одсто онога што сам ја урадио!

Затим је готово таксативно навео играче које је усмерио ка Хумској:

- Пековић је желео у Хемофарм, а отишао је код њих. Добили су и велики откуп. Ловерњ и Вестерман - никада нису чули за њих. Одвео сам их у Партизан. Огроман је и број играча Црвене звезде који су тамо отишли, Витковац, Остојић, Богдановић (Лука п.а.). Тада су ме сви навијачи Црвене звезде мрзели, јер сам водио играче у Партизан. Урадио сам то, јер је било добро за играче. Вујошевић је био ту, играчи су се развијали и играли у Евролиги. Чак и да је тачно све што причају о Мадару, што није тачно, већ сасвим супротно, не би требало да реагују овако, јер то није ни 10 одсто онога што сам ја урадио за њих у прошлости.

Затим се осврнуо и на прве године доласка садашње управе.

- Пре неколико година, када је дошла нова управа и нови председник били су у трагичној ситуацији, јер су имали новца, али нису могли да нађу играче током сезоне. Трудио сам се и средином сезоне довео Ренфроа, Јарамаза, Јанковића и Загорца. Четири играча под уговором са АЦБ клубовима. Нашао сам начин да сва четворица изађу из уговора и дођу у Партизан како би почела нова ера. Нажалост, имају кратко памћење.

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА