Најновије

ДРАМА НА СТАДИОНУ ПАРТИЗАНА: Да ли ће навијачи доћи да подрже тим

Бибрас Натхо, годинама уназад лидер фудбалера Партизана, истакао је да не може да замисли сценарио у ком би стадион црно-белих био испуњен навијачима Црвене звезде на предстојећем вечитом дербију.

Дерби је на програму следеће среде од 19.00 на стадиону у Хумској 1, где већ недељама не долазе организовани навијачи Партизана.

Они бојкотом покушавају да натерају остатак управе коју је предводио већ бивши председник Милорад Вучелић да напусти клуб, али се чини да им то не полази за руком.

Не само то, већ је тиме посао играчима Партизана додатно отежан јер нема оне очекиване подршке са трибина.

Томе се у наредном дербију нада Бибрас Натхо.

„Пре свега, ја не верујем да то може да се деси, да навијачи не дођу на дерби, можда грешим, можда не познајем ситуацију довољно, али по мени то не сме да се деси. Многе ствари можеш да учиниш, али да дозволиш противничком тиму у дербију да има предност на трибинама то није могуће, не желим да верујем да тако нешто може да се догоди.

Верујем да ће наши навијачи оставити све по страни бар на једну утакмицу, дерби је дерби. Верујем да ће наш стадион и даље остати наш, наша атмосфера, наш осећај. Партизан је већи од било кога, од играча, људи из клуба, навијача.

Морамо да заборавимо све због Партизана“, навео је Натхо.

Засад није познато да ли ће организовани навијачи Партизана остати при бојкоту – тако је било у европским утакмицама, али и у мечевима Суперлиге.

„Ако говоримо о дербију, немогуће је да на нашем стадиону буде више људи у црвеном него црно-белих, не желим да верујем да то може да се деси. Можда не разумем ситуацију у потпуности али сигуран сам да наши навијачи то неће дозволити, сигуран сам да ће бити пун стадион црно-белих а ми ћемо се потрудити да након меча изађу са осмехом“, рекао је Натхо.

Упркос бројним проблемима, Партизану не иде лоше у Суперлиги, тренутно је другопласирани на табели, испред вечитог ривала, али Натхо не жели да се прича о Звезди.

„Не волим искрено када људи потенцирају да смо испред Црвене звезде јер то није најважније, најважније је да смо први на табели! Да, са утакмицом која је одложена можемо да делимо прво место са ТСЦ-ом и то је најважније. Нема потребе да се бавимо другим тимовима, морамо да бринемо о себи и како да ми будемо бољи из меча у меч, ако смо ми они прави верујте ми, бићемо први на крају!“, закључио је Натхо

ПРЕКРШЕН МИРОВНИ СПОРАЗУМ ИЗ 1974: Израелски тенкови погодили два објекта сиријске војске

Извро: Спутникпортал.рс.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА