Најновије

НАРОДЊАЦИ МУ О ГЛАВИ РАДЕ: Грбовић се пожалио на Твитеру

Павле Грбовић, председник Покрета слободних грађана, пожалио се на друштвеним мрежама да се против њега води хајка од стране политичара из Народне странке.

Данима траје опсесивна хајка на Покрет слободних грађана и мене од стране функционера и чланова Народне странке, пише Грбовић на Твитеру, односно, мрежи Икс.

Како ни са ким од њих нисам у личном сукобу, јасно је да сам улогу њиховог политичког архинепријатеља завредео својим политичким ставовима који су увек били чврста брана према национализму, мржњи и дискриминацији било које врсте, објашњава он.

У духу данас потписаног споразума, али и елементарног кућног васпитања нећу учествовати у баналној и недостојној расправи. Не зато што не бих умео да на једнако отрован начин одговорим већ зато што то ништа добро не би донело никоме, пише први човек ПСГ-а.

Организација на чијем се челу налазим наставиће бескомпромисно да се бори за грађанску, демократску, секуларну и европску Србију јер је то у интересу свих грађана, па и оних које такви ставови иритирају, каже Грбовић у својој објави.

Прочитајте ОВДЕ више о Вучићевом говору у УН

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА