Најновије

БОМБА НА МАРАКНИ САМО ШТО НИЈЕ: Звезда се растаје са најбољим у јануару?

На почетку сезоне почео је да удара. Видело се да је потез клуба да га задржи по сваку цену био добар, али су га дуг пут и обавезе у дресу Гане избациле из доброг ритма.

Ипак, уследио је брзи повратак, после бекства са „сто на сат” и поготка Црвеној звезди за вођство против Манчестер ситија. Осман Букари поново је у фокусу клубова, а како МакБет Спорт открива, дуго је био на листи жеља Даласа, члана МЛС лиге. Били су спремни да плате шест милиона евра, али опција је да остану у Европи. Италијани и Шпанци су се прво распитивали за њега, а затим хтели да га купе. Звезда је одбила све понуде. Питање је, међутим, колико ће Букари играти у црвено-белом дресу.

Чини се да чека понуда која се не може одбити, само да крилни фудбалер настави са добрим играма. Нотингем Форест се раније распитивао за Кингса Кангву, а сада је на мети Осман Букари, већ за јануарски прелазни рок. Енглези могу добро да плате…

Трка је отворена за наредни период, а поједини скаути су већ најавили гађање у среду, на дербију у Хумској. Прошле сезоне Букари је постигао еврогол и показао потенцијал. Сада је поново у налету, што је важно за екипу и тренера Барака Бахара пред окршај са Партизаном за два дана.

НАЈБОЉИ ЗВЕЗДИН СТРАНАЦ НАПРАСНО ЗАВРШАВА КАРИЈЕРУ: Нико није очекивао да ће ово да се деси

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА