Најновије

ЕВО КО СУ СТРАДАЛИ СРБИ: Породични људи, без једне мрље у досијеу

Наши извори из Звечана и Лепосавића наводе за тројицу убијених да су били "обични, породични људи који се ни по чему нису издвајали" и да, по сазнањима наших саговорника нису имали везе са криминалом

У јучерашњој акцији у селу Бањска на северу Косова и Метохије, после убиства једног и рањавања двојице полицајаца Косовске полицијске службе, убијена су тројица Срба - С. Н. из Звечана и И. М. и Б. М. из Лепосавића. 

"Породице су још синоћ сазнале за убиство својих сродника, људи су шокирани, у тешкој жалости, не знају шта их је снашло", каже извор нашег портала са севера Косова. 

За тројицу убијених наши извори из ових општина наводе да су били "обични, породични људи који се ни по чему нису издвајали у својим срединама" и да, по сазнањима наших саговорника нису били познати, односно да нису имали везе са криминалом. 

"С. Н. је био породичан човек, има троје мале деце, живео је у Звечану, ни по чему се није издвајао из своје средине, миран човек", каже наш извор из ове општине на северу Косова и Метохије. 

И. М. је радио као возач у једној јавној установи у Лепосавићу. 

КИЈЕВ ЈАВЉА: Погинуо је командант руске Црноморске флоте Виктор Соколов

"Колико знам, није имао никакве везе са криминалном сфером. Човек има породицу, нисам га чак виђао ни по протестима у нашем граду, мирно је живео", каже извор РТ Балкан из Лепосавића.

И Б. М. је радио као возач, такође у једној јавној институцији у Лепосавићу. 

"Ожењен је, има двоје деце, жена му је, мислим, из централне Србије. Није, сигуран сам, имао везе са криминалом, знам га као финог и доброг момка", каже један од наших саговорника из Лепосавића. 

За сада нема никаквих назнака када би могла да буде сахрана тројице убијених Срба.

На улицама и Лепосавића и Звечана данас је мук, на улицама је сасвим мало људи, а и они који изађу из кућа само на кратко се задржавају напољу, тек да обаве основне послове и обавезе. 

ДРУГА ПОРУКА МОСКВЕ ПО ПИТАЊЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ: Запад има исту шему као у Украјини, само вас гледамо

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА