Најновије

КАНДИЋКА ЖЕСТОКО О БАЊСКОЈ: Јасно је да је све припремљено у Србији!

Наташа Кандић, оснивачица Фонда за хуманитарно право, огласила се по питању несрећних сукоба у Бањској са тешким оптужбама на рачун српских власти и председника Србије, Александра Вучића.
Наташа Кандић (Фото: Скриншот)

Наташа Кандић (Фото: Скриншот)

“Премијерка каже да је Александар Вучић упозоравао да ће доћи до сукоба, а за нападаче у оклопном возилу каже „побуњени Срби пружају отпор“ – јасно је да је у Србији све припремљено. Нека више не помиње своју посвећеност миру и да је Курти крив за све.”, пише Кандићка на мрежи Икс.

Кандићка је и јуче коментарисала политичке потезе председника Србије, Александра Вучића, позивајући га да открије ко је организовао барикаде, те одакле Србима оружје и униформе.

“У овом тренутку није нормално да Вучић понавља да Србија неће признати Косово и да су се Срби побунили. Још каже да ће бити лошије. Вучић да позове Србе да предају оружје.”, пише јуче, између осталог, Кандићка.

Кандићка је позната по заступању евроатлантских агенди и често је у јавности доживљавана као србофоб и оптуживана за говор мржње према српском народу.

Погледајте њене објаве:

Прочитајте ОВДЕ о Вацићевим тврдњама да је у Бањској погинуло девет Срба

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА