Најновије

ЈЕЗИВИ СНИМАК! Израелци прво поубијали Палестинце па преко мртвих возили камион (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

РАМАЛА – Безбедносне камере у граду Тулкарм на Западној обали снимиле су како возила израелских снага више пута газе тело Палестинца погођеног из ватреног оружја током рације, пише Ројтерс. Агенција наводи да Израел није коментарисао снимак, који се појавио након што је израелска гранична полиција у понедељак саопштила да су њени командоси су упали у Тулкарм да ухапсе „траженог милитаната” и да су у сукобима убијена три Палестинца.

Снимак инцидента који се догодио у понедељак приказује како се припадници израелских безбедносних снага током ноћи приближавају кући и отварају ватру на групу младића који су истрчали на улицу, од којих је најмање један био наоружан. На снимку се види да су двојица мушкараца погођена и да мирно леже на улици, а да им возило израелских снага безбедности прилази и вози преко једног од њих, заустављајући се у једном тренутку на његовим ногама.

На видеу, очигледно снимљеном касније, види се да је једно тело померено поред пута, док друго возило прелази уназад преко другог тела, а затим маневрише преко њега још два пута. Палестинско министарство иностраних послова осудило је инцидент и оценило да он одражава „културу мржње и екстремизма”.

УНИШТЕН ХАНГАР СА РАКЕТНИМ СИСТЕМИМА! Брутална акција руске војске (ВИДЕО)

Бригаде Тулкарм, наоружана милитантна група повезана са Фатахом, покретом који води међународно признату палестинску управу на Западној обали, саопштиле су да је један од Палестинаца убијених у понедељак њихов члан. Код Тулкарма се налази један од главних прелаза између Западне обале и Израела, а тај град је на мети сталних рација израелске војске од почетка рата Хамаса и Израела 7. октобра, преноси Танјуг.

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА