Најновије

РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СТИЖЕ У ЗВЕЗДУ! Човић планира у наредним данима још три појачања

Узбудљиве вести за све навијаче кошарке и КК Црвена звезда! Како Maxbet Sport ексклузивно сазнаје, Вењен Габријел (26), кошаркашки ас и репрезентативац Јужног Судана, на прагу је преласка у црвено-беле редове. Последњи ангажман имао је у Висконсин Херду, филијали Милвоки Бакса, где је оставио снажан утисак.

Габријел, који игра на позицијама крилног центра и центра, постао је познат српској јавности на Светском првенству прошле године. Он је најбољи играч Јужног Судана, а иако је у поразу од српских "орлова" уписао само четири поена, његов таленат и вештине су неоспорни.

Протекле сезоне Габријел је бриљирао у Лос Анђелес Лејкерсима, где је у 68 утакмица у НБА лиги остварио просек од 5.5 поена и 4.2 скока. Његова каријера започела је у Сакраменто Кингсима, након чега је играо за филијалу Стоктона, Портланд, Нју Орлеанс и Висконсин Херд. Прошао је кроз редове Бруклин Нетса и Лос Анђелес Клиперса.

У Г лиги је у последњем мандату остварио импресиван просек од 18 поена и 10.4 скока по мечу. Сада као слободан играч, Габријел је пред потписивањем уговора са Звездом, што би могло бити значајно појачање за тим са Малог Калемегдана.

ВЕЛИКА ПРЕПРЕКА У ЗАДЊЕМ МОМЕНТУ! Ево зашто је пукао трансфер Хигинса, спас за Зевзду

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА