Најновије

Најбољи савезник у борби против нечистоће у кући је, веровали или не - паста за зубе

Захваљујући комбинацији благог абразивног средства и антибактеријских састојака, паста за зубе више него добро може да замени класична средства за чишћење

Веровали или не, и без употребе агресивних хемијских средстава за чишћење, ваш дом може да блиста.

Захваљујући комбинацији благог абразивног средства и антибактеријских састојака, паста за зубе може да буде најбољи савезник у борби против нечистоће.

Површине од хрома

Славине у вашем купатилу и кухињи заблистаће ако их очистите са мало пасте за зубе, а затим изгланцате меком крпом док не добију савршен сјај.

Судови од провидне пластике

Ако сте пластичне чиње изгребали ножем или виљушком, огреботине можете да ублажите тако што ћете оштећену површину исполирати пастом за зубе. Исто важи и за огреботине на ЦД-у или ДВД-у.

Сребро

Нанесите мало пасте за зубе на крпицу којом ћете истрљати накит од сребра, затим га исперите водом и изгланцајте сувом крпом. Ако се наруквица вашег сата брзо прља, можете да је очистите влажном ватом на коју сте ставили мало пасте за зубе.

Патике и ципеле

Ако на белим патикама за тенис имате флеку од траве ко ју не можете да скинете, на четкицу нанесите пасту за зубе, истрљајте мрљу и исперите. Комадићем вате на који сте ставили мало пасте за зубе лако ћете очистити мрље са кожних ципела.

Непријатни мириси

После сецкања лука, ваше руке могу непријатно да миришу. Истрљајте их са мало пасте за зубе, добро исперите и мирис ће да нестане.

Да ли знате шта је "синдром понедељка" и зашто толико не волимо овај...

Извор: Kолектив.ме

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА