Најновије

ЖЕСТОКА ПОРУКА ЈЕДНОГ ОД ОСНИВАЧА "МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА" - Ми се боримо против политичке аждаје са две главе - Вучића и Ђиласа

Бранко Павловић, познати српски правник и један од кључних фигура покрета "Ми глас из народа", представио је јавности детаљан план будућих корака и праваца којима ће се политички покрет кретати, а који је недавно постао највеће изненађење на последњим изборима у Србији.

"Ми глас из народа" се, као парламентарна странка и клучни фактор у добијању већине, наметнула као пресудан тас на ваги у процесу формирања власти у Београду.

СКАНДАЛ ОБИЛАЗИ СВЕТ: Украјински војници бришу ноге о српску заставу...

"Можда се тренутно чини да је покрет утихнуо са својим активностима, али то је привид који је људима тешко објаснити. Спремамо се за нове општинске изборе у мају, и логистички и маркетиншки и такође смо у процесу правне пререгистрације из покрета у странку јер је практично немогуће створити платформу за политичко деловање огромног обима - што се нама тренутно апсолутно дешава. У мају ћемо изаћи на изборе у 30 општина што је већи број укупних гласача него на изборима за Београд", рекао је Бранко Павловић

Грађани треба да схвате да се покрет бори против две политичке снаге, Вучића и Ђиласа, који имају подршку Запада, а уз то наглашавају да постоји велика шанса коју морају искористити, тврди Павловић.

"Грађани морају да схвате да се ми боримо дословце против политичке аждаје са две главе - Вучића и Ђиласа. А обојица имају јасну и директну подршку запада. Имамо велику шансу и морамо је искористити”, рекао је Павловић. 

ВЕЛИКИ УДАРНИ РУСКИ НАПАД: Завијају сирене у три области, гори југ Украјине

Погледајте више у емисију на каналу “Х33”. 

Извор: Правда.рс

 


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА