Најновије

Стиже период владавине револуционара и предводника. Ево какве су у ствари Водолије...

Сезона Водолија траје од 21. јануара до 19. фебруара, а ми вам откритивамо детаље о њиховој личности, понашању и емоцијама

Водолије су атрактивни и занимљиви људи и по томе их је лако препознати. Они су интелектуални знак који непрекидно размишља. Никада се не држе једне теме или особе, у разговору су слаткоречиви а онда сасвим изненада могу извести преокрет са таквим изјавама и акцијама какве ни највећи визионар није у могућности да предвиди. Могу бити стидљиви, нежни и стрпљиви, а са друге стране потпуно ексцентрични. Врло самосвесни и снажних уверења, Водолије се храбро боре за оно у шта верују. Веома жестоко ће расправљати о свом појму истине, међутим, ако се покаже да нису у праву, тешко да ће променити мишљење.

Опште карактеристике: атрактивни и интелигентни визионари

Водолије су далековиде и инвентивне, углавном без предрасуда и прилично толерантни у односу са другима. У односима траже квантитет а не квалитет. Водолије су хумана људска бића која знају да буду веома искрена и отворена у првом контакту а такође су и идеалисти који спајају романтично са практичним. Познају гомилу људи, али хороскоп каже да су код Водолије искрена пријатељства су спорадична. Често се самовољно изолују и у тој усамљености се препуштају својој машти и визијама будућности. Њихове мисли и идеје су сигурни знаци оног времена које долази у блиској будућности.

Посао: љубитељи водећих улога

Независне по природи, Водолије уживају да поседују сопствену компанију. Воле да учествују у групним пројектима у којима ће имати водећу улогу. Као љубитељи знања и истине лако се проналазе међу историчарима или научницима повезаним са електронском индустријом. Поседују изузетан смисао за естетику, лепоту и равнотежу и често се изражавају кроз музику или неки други вид уметности.  

Спорт: обожавају кретање 

Водолије се осећају пријатно у дисциплинама које садрже у себи елемент ваздуха и кретања. Пријају им необичне активности као што су авијација, падобранство или скијање. Иначе, Водолијама су зглобови слаба тачка и било шта да тренирају обавезно је загревање.

Исхрана: појачати унос калијума и калцијума

 Водолијима је драже да се хране по ресторанима богатог менија или храном за понети него да сами кувају. Свеже воће би требало да буде заступљено у њиховој свакодневној исхрани као и намирнице богате калијумом и калцијумом, попут сира и млека. Због склоности ка слабој циркулацији, нарочито у ногама, овом хороскопском знаку такође се препоручује додатак соли у редовној исхрани.

Здравље: избегавати нервно исцрпљивање

Због изразите менталне активности Водолије се понекад изненаде када их тело опомене да постоји и да му је потребна нега и сан. Као и код Близанаца и Вага, Водолијама здравствени проблеми првенствено наступају услед нервне исцрпљености и претеране активности. Крвоток им је осетљив а вежбе које стимулишу циркулацију су благотворне за њих. Могу да пате од отицања зглобова и гихта. Иначе, Водолије воле да сакупе све информације које су им потребне у вези са здравственим проблемом који их мучи што им помаже да превазиђу разноразне фобије.

Љубав: потреба за независношћу

Од свих хороскопских знакова Водолија се најтеже сналази у одржавању емотивне везе. Њена потреба за независношћу прилично отежава пуштање неког другог у живот за кога начелно мисли да јој заузима и животни и психолошки простор. Зато се Водолије често одлучују да остану саме јер су неспремне да припадну некоме. То не значи да ће у сексуалном смислу бити саме, напротив, ту су веома либералног схватања и без дилема - саме ће плаћати рачуне али ће постељину увек делити са неким.

Како завести Водолију? 

Водолија је увек заузета јер воли да учи о што више различитих тема а њена жеђ за знањем је чини најпаметнијим знаком Зодијака. Интересује је историја уметности, кајтинг и бокс, политика, ботаника, трке коња и холивудски трачеви. Управо зато Водолија избегава оне који немају своје мишљење.

Овај знак је вечити сањар и жуди да пронађе партнера кога увек може позвати, не само у своју широку друштвену мрежу, вец́ и у својим мислима. Зато је добра тактика завођења за Водолије пријатељство – она у љубавном партнеру тражи најбољег пријатеља са којим може поделити мисаони процес о различитим идејама. Да бисте освојили Водолију, морате поседовати знање или још боље, иновативни поглед на свет.

Са којим знаком се Водолија најбоље слаже?

Водолије воле ватрене знакове, а то су Ован, Лав и Стрелац. Разлог за ову наклоност јесте неусташивост и самосталност коју ватрени знаци имају. Осим тога, други ваздушни знакови -Близанци и Вага, такође могу бити добар пар за Водолију.

За Водолију је занимљиво да може остварити добре односе са свим знаковима. Највише их привлаче револуционари, духовити, страствени и посвећени људи за које Водолије сматрају да чине свет бољим местом. Водолије се могу заљубити у оне који се не плаше да прекрше правила или у оне којима не смета то што је Водолија веома посвећена своме циљу. 

Људи рођени у знаку Водолије су отвореног ума, креативни и спремни да покрену револуцију. Уколико сте Водолија или знате некога ко је Водолија у знаку, потрудите се да овај иновативни и револуционарни дух остане сачуван.

Извор: astroshop.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА