Најновије

ПОГЛЕДАЈТЕ ШИПТАРСКО ДИВЉАШТВО: Снимак рушења српског билборда у Звечану (ВИДЕО)

Билборд са сликама почасних грађана Звечана, који се налазио на магистралном путу између Србовца и Бањске – данас је уклоњен и то тако што је пререзан тестером, а затим оборен на земљу.

О овоме је известио челник косовског МУП-а Џељаља Свећља који је данас, заједно са министром администрације и локалне самоуправе, Ељбертом Краснићијем – присуствовао уклањању овог билборда.

На билборду у позадини доминира слика Звечанске тврђаве, лого општине Звечан и натпис општина Звечан и почасни грађани општине Звечан, наводи КосСев.

Високо изнад свих налази се српски председник Александар Вучић, који је кључеве овог града добио у јулу 2021. године.

Испод њега су и фотографије:

Најбољег светског тенисера чија је породица пореклом из Звечана, Новака Ђоковића, такође недавно преминулог познатог колоректалног хирурга и проктолога, такође Звечанца – Зорана Кривокапића, затим српског дипломате рођеног у селу Рудине код Звечана, Југослава Костића, руског председника Владимира Путина, бившег директора Канцеларије за КиМ, Марка Ђурића, као и директора Одбора за помоћ КиМ, Милорад Арлова, пише на сајту КосСев.

Посебно то што су се на овом билборду налазиле фотографије српског и руског председника – засметало је косовском министру унутрашњих послова.

Каже да су они фигуре диктатуре и агресије.

„У Звечану су данас уклоњени нелегални билборди са симболима и сликама диктатора и агресора, који су неприхватљиви у Републици Косово. Овим билбордима и сликама фашиста и агресора попут Владимира Путина и противника наше државе нец́е бити места у нашој држави“, навео је он.

Каже да ће једини симбол Србије у оквиру Косова бити српска амбасада у Приштини.

Уједно, подсетио је да је опредељење Косова јасно дефинисано по питању европских вредности и евроатлантске оријентације.

Погледајте ово насиље и дивљаштво шиптарских власти:

Прочитајте ОВДЕ шта је Дачић открио о Европској Унији

Извор: Правда.рс / КосСев

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА