Најновије

„Клуб усамљених“: Првенац Беке Фриман који је надмашио сва очекивања

Ново из Вулкана. Четири пријатеља. Да ли ће овај Божић бити њихов најбољи до сада?

Фото: Вулкан

Вулкан издаваштво је објавило урнебесну празничну причу о четворо пријатеља у Њујорку који се држе своје необичне божићне традиције чак и када их судбина води на различите стране. Стигао нам је „Клуб усамљених“ ауторке Беке Фриман, који је за кратко време доживео велики успех и многе похвале критичара. Уколико волите романе Џасмин Гилори, Џоџо Мојес и Александре Потер, уживаћете и у дебитантском роману Беке Фриман.

У средишту приче су Хана и Фин, који од колеџа сваки Божић проводе заједно. Ниједно од њих двоје нема где да оде – Хана је рано остала без родитеља, а Фин са својима није у контакту. Како време одмиче, њихова традиција необичних празничних авантура постаје све луђа. А, када отпочну нови живот у Њујорку, њиховој групи придружују се елегантна Прија и мистериозни Тео, чиме се употпуњује ова несвакидашња породица и осећај припадања за којим су одувек жудели.

Међутим, када Фин најави да се сели у Лос Анђелес, схватају да би ово могао бити последњи Божић који прослављају заједно. Хана је уплашена да ће изгубити породицу коју је створила, а Фин се бори са свим оним што ће оставити. Овог Божића, промене којих се ови пријатељи плаше можда су управо оно што им је потребно.

„Предивна прича о пријатељству са дијалозима који ће вас натерати да се наглас смејете и ликовима које нећете моћи да заборавите. Духовита, дирљива, урнебесна, најнежнија књига коју ћете прочитати ове године.“ – Pablišers vikli

Ауторка Бека Фриман је водитељка популарног подкаста о књигама и животу  Bad on Paper и једна од твораца подкаста RomComPods. Дипломирала је на Бостонском колеџу и живи у Бруклину, где с ентузијазмом слави Божић сваке године.

„Клуб усамљених“, савршен избор за љубитеље романтичних прича у којима влада очаравајући празнични дух, доступан је на сајту vulkani.rs и у књижарама Вулкан широм Србије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА