Најновије

ПАЛО ОГРОМНО УПОРИШТЕ! Руска армија подигла заставу

Тулски падобранци су подигли заставу Русије у самом срцу недавно ослобођеног села Весјоло у Донецкој Народној Републици (ДНР), јавља дописник РИА Новости са терена.

Дирљив догађај усликали су мештани и војници док су заједно славили постављање заставе у селу Весјоло, које су храбри гардисти падобранаца преотели из руку Оружаних снага Украјине. Командант јединице изразио је своје дубоко поштовање и захвалност, истичући славу Ваздушно-десантним снагама.

Заставу су падобранци поставили на споменик погинулима у Великом отаџбинском рату, посвећујући је храбрим дедовима и правдедовима који су се храбро борили против фашизма.

РУСКИ ДРОНОВИ САТИРУ НА ПРВОЈ ЛИНИЈИ ФРОНТА: Шведски тенк „Стридсвагн 122“ лети у ваздух са све посадом (ВИДЕО)

"Осећам понос, наравно, мој деда се борио, а сада се и ја борим. Борим се за свог деду, за своју породицу, за своју вољену жену. Са два сина, не желимо да живимо у свету који нам нуде западни 'партнери'", истакао је један од војника у разговору за агенцију.

Командант батаљона посебно је пожелео свим војницима снагу духа и нове победе у наставку сукоба. Овај емотивни тренутак постављања заставе свидочи о јунаштву и преданости војника који бранију интересе и слободу своје земље.

СИГНАЛИ КОЈИ МОГУ ДА ПОСТАНУ СТВАРНОСТ: Хоће ли Карлсон тражити азил у Русији?

Извор: Ало.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА