Најновије

ДАЧИЋ СА БОЦАНОМ ХАРЧЕНКОМ: Какву поруку Србија шаље

Руски дипломата уручио је шефу српске дипломатије честитку министра спољних послова Русије Сергеја Лаврова поводом Дана државности Републике Србије.

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић састао се са амбасадором Руске Федерације у Београду Александром Боцан-Харченком, коме се захвалио на снажној и доследној подршци Русије суверенитету и територијалном интегритету Републике Србије.

Приликом сусрета, руски дипломата уручио је српском шефу дипломатије честитку министра спољних послова Русије Сергеја Лаврова поводом Дана државности Републике Србије, наводи се у саопштењу Министарства.

На састанку је било речи о билатералним односима и даљем развоју сарадње две земље, као и о недавно одржаној ванредној седници Савета безбедности Уједињених нација о ситуацији на Косову и Метохији.

Дачић и Боцан-Харченко разменили су и мишљења о главним актуелним међународним темама.

Боцан-Харченко раније данас је председнику Србије Александру Вучићу уручио честитку коју је поводом Дана Државности упутио руски председник Владимир Путин.

Путин је навео да се односи између Србије и Русије заснивају на вишевековним традицијама пријатељства, културне и духовне блискости, као и да је уверен да ће две државе и даље свестрано јачати стратешко партнерство и развијати конструктивну сарадњу у различитим областима.

КУРТИ ОПЕТ БРИЉИРА: Динар није забрањен, грађани могу да га имају, само не могу њиме да плаћају

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА