Најновије

КП НАШИ ОБЛЕПИЛИ БЕОГРАД: Подршка Лукашенку!

Конзервативни покрет „Наши“ излепио је центар Београда плакатима подршке Александру Лукашенку председнику Белорусије. На плакатима се налазе његов лик и натпис „Србија је уз Лукашенка“.

Конзервативни покрет „Наши“ пред предстојеће парламентарне изборе у Белорусији који су заказани за 25. фебруар 2024. даје пуну подршку председнику Александру Лукашенку који води независну и друштвено оријентисану политику, и пружа солидарност белоруском народу који трпе страховите притиске са запада само зато што штите свој суверенитет и интегритет и не желе да им запад насилно поставља власт преко политичких структура којима је ментор, а против изборне воље народа Белорусије и основних демократских начела.

Демократију коју сервира запад на својој кожи дан данас осећа српски народ и она не доноси ништа добро осим уништења суверенитета и економског разарања сваке слободне државе и народа попут Срба и Белоруса.

Такође обавештавамо да ће 25. фебруара у 12 часова бити одржана и конференција за штампу „Солидарност са Белорусијом“ у Прес Центру УНС – (Kнез Михаилова бр. 6/III, Београд), стоји у саопштењу.

Прочитајте ОВДЕ шта је Медведев поручио Западу 

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА