Најновије

Речи Жељка Обрадовића које ће уздрмати српску кошарку - Да ли је најавио повлачење?

Стратег Партизана говорио о "већој лажи која није изговорена", пуленима, сопственој одговорности.

Партизан је у финалу Купа Радивоја Кораћа поражен од Црвене звезде 79:85.

Нова драматична завршница и поново су се црно-бели самоуништили.

Конференција тренера црно-белих Жељка Обрадовића, много је тема начео...

- Пристојност ми налаже да се прво честита ривалу. Свака част Звезди на трофеју. Утакмица веома добра, имали смо своје шансе, у завршници били брзоплети са неким одлукама. Пред финале сам говорио да треба контролисати емоције, а ми нажалост баш у томе нисмо успели, и то су разлози пораза. За то је одговорност највећа на тренеру. Жао ми је због свих људи који су дошли да бодре Партизан. Али, долазећи овде у Ниш последње три сезоне знали смо шта нас чека. Мање више.

Застао је, па...

- Ова три момка који су судили вечерас нису дорасли оваквом мечу, а зашто су они судили, то је питање за друге, нису били на нивоу потребном за финале. Нека се запитају још једном људи који воде организацију како су тројица неискусних судија водила овај меч. Организација самог турнира изванредна. И атмосфера веома лепа вечерас, пецкања навијача са обе стране, док на томе остане то је супер.

А, онда...

- Од када сам дошао прича се да смо државни пројекат. Већа лаж није изговорена! Мора бити да је све обрнуто и време је да се каже. Апелујем на људе из мог клуба да изађу и кажу, да се види црно на бело како смо то ми државни пројекат и ја као тренер државни пројекат. Нека изађе слободно неко и каже.

Вратио се сезону уназад.

- Као тренер сам освојио много трофеја, а најпоноснији сам на онај освојен прошле године у АБА лиги. Јер знам где радим и како је тешко то освојити. Нјдражи трофеј убедљиво и највећи тренерски успех. А, сви знамо о чему причам. А, интересантно је, пошто се помињу ти буџети и тако даље, да се види шта Партизан ради ове две, уствари три године у Евролиги. И, наравно да, пошто је Партизан добро организован клуб, са људима који раде у клубу и који су успели да направе тај буџет, да смо ми и захваљујући томе што смо најгледанији тим Евролиге убедљиво... 

Потом је подсетио на једно обећање.

- Обећао сам кад сам дошао да желим да направим од Партизана тм који ће стално играти Евролигу, то је било моје једино дато обећање.

А, онда...

- Неки моји лимити су, условно речено, прошли. У смислу да ја не могу да утичем на њих. Озбиљно ћу да размислим... срећа је да имамо паузу, шта ћемо и како ћемо даље. Апсолутно сам свестан своје одговорности.

Као да је Жељко најавио повлачење. Није о томе причао отворено, али...

- Без замерке за борбеност и жељу играча, али причам о одлукама и контроли емоција, онда одговорност иде на човека који то треба да их научи и да проба да обезбеди да на терену буду мирни, а ја то очигледно не успевам, то се показало на приличном броју утакмица у последње време.

ЛГБТ ПРОПАГАНДА УШЛА У СРПСКЕ ВРТИЋЕ: Уче малу децу истополним односима, ево доказа (ВИДЕО)

Извор: Журнаал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА