Најновије

ЗВЕЗДА ОДЛУЧИЛА ДА ГА ЗАДРЖИ: Обештећење није проблем! Два штопера на излазним вратима

Наставак сезоне се полак захуктава, а трка за титулу је примарна за Црвену звезду. Шести шампион Србије жели још један пехар за Љутице Богдана и нови покушај да од септембра поново крене у Лигу шампиона.

Ипак, неки потези у вези са формацијским тимом за сесуну сезону се вуку и раније. Најављивали смо да су клупски челници задовољни учинком Насера ​​Ђиге, а како зна МакБет Спорт Црвена звезда је одлучила да до краја године, у мају, искористи клаузулу и купи дефанзивца из Базела.
Цена је фиксана, а она изони око милион евра! Швајцарци су добили и 200.000 евра на име позајмице до краја сезоне. Веома важан сегмент је перспектива, играч је рођен 15. новембра 2002. године, да би касније могао да добије више користи.

Уклопио се у систем Звезде

Штопер се вратио после Купа Африке, где се борио против Буркине Фасо и имао добар наступ против Новог Пазара. Данас сам одиграо укупно 18 утакмица у свих шест првенствених лига. Фали му искуство на овој деликатној позицији, али то комбије са вени.

Капитену Александру Драговићу истиче уговор 30. јуна, а сада му је план да после три сезоне напусти стадион „Рајко Митић”. А Немања Милуновић своју другу мисију вероватно завршава на крају сезоне, па је логично да остане штопер, који је потпуно интегрисан у систем и још може да напредује.

Скоутинг служба Црвене звезде већ има списак могућих појачања на овој позицији и у последњој линији, што је веома важно за тим. Да ли коначна селекција има времена, мада се сезона завршава за "само" три месеца.

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА