Најновије

"Поделе у покрету „Ми - глас из народа“ лоше ће утицати на њихов рејтинг"

Извршни директор Центра за слободне изборе и демократију (ЦеСИД) Бојан Клачар оценио је данас да ће поделе у покрету "Ми - глас из народа" лоше утицати на њихов рејтинг и да неће бити у "комотној позицији као у децембру".

"Сада одају утисак површности и неозбиљности и шаљу поруку бирачима да нису способни ни унутар себе да се организују на један квалитетан начин, а камоли да преузму одговорност у држави или Београду", рекао је Клачар за Политику.

По његовим речима, на неким наредним изборима људи који су били део тог покрета биће на удару Српске напредне странке и листе Србија против насиља.

Покрет "Ми - Глас из народа" саопштио је у среду да је "у току процеса преображаја покрета" дошло до извесних неспоразума унутар руководства које чини седам чланова, а да су Бранимир Несторовић и Александар Павић "демонстративно напустили покрет".

Несторовић је изјавио јуче да њега "нико не може да избаци из тог покрета" јер је "овлашћено лице", што може да се провери и у Агенцији за привредне регистре.

Покрет "Ми - глас из народа" у републичком парламенту има 13 посланика док у београдској скупштини има шест одборника, што их чини организацијом од које зависи већина и формирање нове владајуће коалиције у Београду.

ЖЕСТОКЕ САНКЦИЈЕ РУСИЈИ! Све је усвојено, на папиру се налази и Србија

Извор: НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА