Најновије

ЦИГАНИЈА! Несторовић о остатку опозиције (ВИДЕО)

Бранимир Несторовић, посланик из групе грађана "Ми - глас из народа", назвао је колеге из опозиције "Циганима" и то је практично, први његов наступ у скупштинској клупи. Видео са Несторовићевом изјавом објављен је на Јутјуб каналу ове нове парламентарне снаге.

Бранимир Нестпрпвић (Фото: Јутјуб)

Група "Ми - глас из народа", подсетимо, освојила је 13 мандата на изборима 17. децембра, исто колико и коалиција Нови ДСС-ПОКС, док је прозападна коалиција "Србија против насиља" има 65 мандата.

У једном тренутку данашње кратке конститутивне седнице парламента посланици поменуте две коалиције устали су и држали транспаренте, СПН о изборној крађи 17. децембра, а Нови ДСС-ПОКС о издаји Косова, од стране власти, да би изашли из сале потом, и посланичку заклетву положили у холу.

На објављеном снимку, види се како посланици "Ми - глас из народа", мирно седе у клупама, док колеге из опозиције стоје држећи транспаренте у рукама, исто као што седе и посланици већине (СНС 129 посланика, СПС 18) и странке мањина.

Упитани како виде то што ради СПН и Нови ДСС-ПОКС, поједини посланици "Ми" су одговарали да је то насиље према Србији, док је Несторовић употребио две речи - "Цигани" и "Циганија".

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА