Најновије

ОБРАДОВИЋ: Извињавам се навијачима за велику бруку и срамоту

Српски кошаркашки стручњак на клупи Партизана Жељко Обрадовић, имао је оштре критике на рачун кошаркаша црно-белих, који су доживели пораз од екипе Сплита у Београду.

"Извињавам се свим који су дошли и гледали ово наше неверованто лоше издање. Кад екипа овако изгледа, тренер треба да се запита и преузме одговорност и ја ћу је преузети, као и увек", рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић после пораза од Сплита у АБА лиги (74:67) у Београду.

"Честитам Сплиту на апослутној заслуженој победи, Играли су неупоредиво боље од нас. Још једном извињење свим навијачима Партизана што су имали прилику да гледају овакво издање тима. Велика срамота и осећам велику бруку и срамоту", истакао је Обрадовић на конференцији за медије.

Искусни стручњак је потом објаснио зашто је "одмарао" Кевина Пантера и Пи-Џеј Дожира, а изостао је и Урош Трифуновић, коме је прошле недеље позлило у авиону током лета из Нице у Болоњи.

"Иза нас и испред нас је серија тешких утакмица и размишљао сам да је прилика да се одморе два играча. Кевин који је у великој минутажи и Пи-Џеј који има проблем с ногом и због тога сам их склонио из тима, плус Трифуновић, који је у процесу да се утврди што му је позлило на путу пре неки дан", поручио је Обрадовић.

Партизан је везао три пораза, рачунајући и Евролигу. У регионалном такмичењу, црно-бели имају скор 13-6 и трећи су на табели.

ДЕТАЉИ КУРТИЈЕВОГ САСТАНКА СА "ВЕЛИКОМ ПЕТОРКОМ": Поделио "аргументе" о значају правилника

Извор: Рт.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА