Најновије

МИКИ МАНОЈЛОВИЋ О СЛУЧАЈУ БИКОВИЋА: Очекујем да реагује ЕФА - никад "негативац Балканац"!

Ни Небојша Глоговац није прихватио улогу у филму са Анђелином Џоли, јер му нису дали улогу коју је он желео, већ коју су му наметнули, рекао је познати српски глумац.

Глумац Мики Манојловић каже да очекује реакцију Европске филмске академије, чији је Милош Биковић члан, након што је наш глумац остао без улоге у трећој сезони популарне серије "Бели лотос" (The White Lotus), која се емитује на ХБО платформи.

.- Мој предлог за учлањење Биковића у Европску филмску академију био је подржан личним потписом и писмом са образложењем зашто сматрам да он заслужује чланство. Његов пријем је срдачно прихваћен, а сертификат је додељен. Сада је званично члан ЕФА. У овој ситуацији, очекивао бих њихове реакције на твитове било ког министарства, било које државе - истакао је Мики, и додао:

- Живимо у добу доминације друштвених мрежа. Људи често тумаче чињенице на површан начин према властитим жељама и преференцијама. Када је реч о овом конкретном случају, постојала су два претходна случаја која, иако нису идентична, представљају контраст. На пример, постојао је филм "Peacemaker" за који нисам био заинтересован, иако би ме то учинило богатијим новчано и искуствено. Одлучио сам да не прихватим улогу из моралних разлога, не желећи да профитирам од трагедије моје земље, посебно играјући улогу негативца са Балкана. Овај поступак није документован на друштвеним мрежама, али представља значајан морални гест. Небојша Глоговац није прихватио улогу у филму са Анђелином Џоли, јер му нису дали улогу коју је он желео, већ коју су му наметнули - испричао је Манојловић у емисији "Кец на једанаест на телевизији К1.

Мики Манојловић сарађивао је са Лорданом Зафрановићем на филму "Златни рез 42: Дјеца Козаре"

- Филм "Дјеца Козаре" је сада у монтажи. Настао је по сценарију Арсена Диклића и Лордана Зафрановића 1984 или 1985. године са Лордановим малим корекцијама касније. Први пут сарађујем са Лорданом, то ми је велика част и задовољство. Има посебну филмску поетику и рукопис. Он је стваралац, дуго није снимао играни филм. Он је био једини редитељ из те "Прашке школе" са којим нисам снимао филмове. Тако да сам сада са свима радио - закључио је Мики Манојловић.

Прочитајте ОВДЕ зашто је Нетањаху одбио примирје

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА