Најновије

Дан заљубљених уз љубавне романе и акције!

Поклон-акција траје до 14. фебруара у књижарама Вулкан широм Србије

Фото: Вулкан

Традиционално, поводом Дана заљубљених Вулкан је припремио најлепше поклоне за своје читаоце. Не пропустите прилику да драгој особи дарујете једно од најактуелнијих издања Вулкан издаваштва и неодољиви кремасти десерт са бадемом и кокосом. Празнична акција траје од 4. до 14. фебруара, односно до истека залиха. У књижарама Вулкан широм Србије, куповином једног од четири најновија романа Вулкан издаваштва на поклон добијате слатко изненађење – Раффаелло слаткиш. Уроните у четири узбудљиве приче…

Незаборавни ликови и дивља природа чија лепота одузима дах преплићу се у импресивном дебитантском роману Шели Рид „Теци као река“, дирљивој причи о одрастању, пријатељству и проналажењу породице и љубави тамо где то најмање очекујемо. Једног прохладног јесењег дана, Викторија Неш испоручује касне брескве са породичне фарме усред дивље лепоте Колорада. Док улази у свој градић, зауставља је тајанствени странац разбарушене косе и тамних очију. Тај случајни сусрет заувек ће променити њихове животе. Викторија напушта једини дом за који је икада знала и бежи у планине, где се бори да преживи у дивљини.

„Шекспир у Паризу“ Лоренце Ђентиле, инспиративна и забавна прича са неодољивом хероином и чаробном атмосфером култне књижаре, отвара кључно питање: да ли да останемо верни ономе што други очекују од нас или пак себи самима? Олива има тридесет година, увек је беспрекорно стилизована, има сигуран посао, живи са родитељима и ускоро се удаје за презгодног и успешног Бернарда. Нико не би ни помислио да она пати од несанице и да понекад дубоко у себи осећа непремостиву празнину. Међутим, Олива ће ипак схватити да постоји свет сасвим другачији од оног на који је навикла.

Бестселер „Сва плава боја са неба“, који је освојио читаоце широм света, прича је о радости живљења, апсолутној лепоти откривања других људи, чаролији наших осећања. Француска списатељица Мелиса да Коста у свом дебитантском роману истражује људску рањивост, дубоко пријатељство и важност да се сваки тренутак живи пуним плућима. Ова незаборавна прича о крају живота који долази прерано, о последњем путовању, подсећа нас да је чак и у болести могуће пронаћи лепоту, милост и искупљење. Овај светски и француски издавачки феномен поручује нам да сваки дан носи вечност у себи.

„У туђим ципелама“ Џоџо Мојес, чије књиге годинама не силазе са листа најпродаванијих, савршен је избор за љубитеље прича о женском пријатељству. Незабораван роман ауторке бестселера Док нисам срела тебе упознаће вас са две жене. Сем машта о томе да живи другим животом, као жена без финансијских брига, без депресивног мужа који по читав дан само седи на каучу. Ниша је управо та жена. На први поглед, њен живот делује савршено. Али живот који је пажљиво градила само што се није срушио као кула од карата. Све док не упозна Сем. Јер некад један тренутак може све да промени.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА