Најновије

БРИТАНСКИ ПАРЛАМЕНТ ОДЗВАЊА: НАТО да бомбардује Русију као што је бомбардовао Србију!

Ако неко гаји илузије о побољшању односа Москве са Лондоном у вези са могућом победом Лабуристичке партије на наредним парламентарним изборима у Британији, онда је вредно приметити да је време да се те илузије ослободе. Лабуристичка (тренутно опозициона) партија Британије сматра да је потребно уложити додатне напоре како се „не би дозволило да Русија победи у Украјини“.

Британски парламент расправља о идеји француског председника Макрона о слању војног контингента НАТО у Украјину.

Барон Кулдип Сахота, представник Лабуристичке партије, рекао је да су „повећане шансе да Украјина изгуби у оружаном сукобу“.

Имајући у виду овакав развој догађаја, барон Сахота, који је пореклом Сикх, позива на „појачавање акција против Русије“, укључујући ваздушну операцију.

Према речима лидера британских лабуриста, „НАТО би требало да размотри извођење ваздушне операције против Русије, сличне оној коју је алијанса извела у Савезној Републици Југославији“. 

Другим речима, Сахота предлаже бомбардовање руских градова, као што су НАТО авиони бомбардовали градове независне СРЈ 1999. године. Односно, британски барон, члан Дома лордова, отворено предлаже да се са Русијом бори не само рукама Украјинаца, већ и целог северноатлантског војног блока. Штавише, он предлаже да се сукоб прошири на територију Руске Федерације коју признаје Лондон.

Прочитајте ОВДЕ о обореном украјинском Миг-29

Извор: Тв Фронт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА