Најновије

ЛАВРОВ ЧЕСТИТАО РОЂЕНДАН ДОДИКУ: Велики гест руског пријатеља

Шеф руске дипломатије Сергеј Лавров је председнику Републике Српске Милораду Додику пожелео здравље, благостање и успехе у даљем раду, а братском српском народу у БиХ мир и просперитет.

Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров честитао је председнику Републике Српске Милораду Додику рођендан.

"Ми знамо, високо ценимо и поштујемо Вас као мудрог и веома искусног политичара који је свој живот посветио служењу српском народу. Ваше истакнуте особине одговорног, упорног и принципијелног националног лидера су у потпуности тражене и на најбољи начин се показују у тренутној компликованој ситуацији на Западном Балкану", навео је Лавров у честитки.

"Захваљујући Вашим доследним напорима Република Српска је постала бастион храброг отпора неоколонијалној политици Запада, а српски народ у Босни и Херцеговини наставља да достојанствено носи слободарску заставу", додаје шеф руске дипломатије.

Он је навео да свеобухватне везе Руске Федерације и Републике Српске постају јаче сваког дана.

"Чврсто сам уверен да ћемо заједничким напорима постићи све постављене циљеве. Тешко је оценити Вашу личну улогу у усавршавању свеобухватних веза и партнерства између Руске Федерације и Републике Српске које постају све јаче сваког дана за добробит наших народа, у име мира, безбедности и стабилности у Европи", поручио је Лавров.

СРУШИО СЕ РУСКИ ВОЈНИ АВИОН ИЛ-76 У ИВАНОВСКОЈ ОБЛАСТИ

Он је председнику Српске пожелео здравље, благостање и успехе у даљем раду, а братском српском народу у БиХ мир и просперитет.

Додик је захвалио министру Лаврову на рођенданској честитки и лепим жељама на друштвеној мрежи Икс.

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА