Најновије

“ПРЕДСЕДНИИК ПАРТИЗАНА ЈЕ ИЗГОВОРИО НОТОРНУ ЛАЖ” Грбовић: Остоја је увредио мене и моје запослене

Са једне стране долази једна, а са друге потпуно другачија прича. Изјава председника Партизана, Остоје Мијаиловића, је према речима директора Београдске Арене, Горана Грбовића била ноторна лаж и велика увреда.

Наиме, Мијаиловић је недавно изјавио како је КК Партизан имао велика улагања у Малу салу Арене, а Грбовић је гостујући у емисији “Индиректно” на телевизији “К1” истакао да то није истина.

– Што се тиче председника, увреда за све моје запослене је изјава да је Партизан уложио огромна средства у реновирање Мале сале која је била руинирана… Човек је толико ноторно слагао, причам о Остоји. Дуле Вујошевић је то пренео, а нема појма о чему се ради, не знам због чега. Партизан није унео “жуту банку” у малу салу, динар један није унео. Осим ако не рачунају што смо им дозволили да држе теретану, што су унели столове за масирање, срушили један зид и донели машину за прање веша. Ето онда је то велико улагање…
Грбовић је потом додао да су цене које се дају Звезди и Партизану петоструко мање од номиналних.

– Цена која се даје и Звезди и Партизану је пет пута мања од оне која је номинална. Ако то не сматрају као помоћ државе, ја стварно не знам… Чуо сам неке приче о томе како су важни туристички па треба да им се да Арена. Па где то има? Да ти неко да нешто за џабе јер си популаран? Па то нема нигде у свету.

КУРТИ ПРИЗНАО: Вратили смо земљу Високим Дечанима у замену за чланство у Савету Европе

Извор: Maxbetsport.rs

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА