Најновије

ВУЛИН ОШТРО О РОТУ: Није смешно!

"Ротове тврдње о крађи избора, а посебно након извештаја ОДИХР-а, јесу смешне, али није смешно што такав човек пуноправно говори у име Немачке, и што има мандат Бундестага да се понаша као да је окупациони командант Србије из времена Трећег Рајха. Није смешно ни што Рот говори и у име Европске уније, баш као што није смешно што ЕУ одређује лопуже какви су Шенах и Шидер да мере наше поштење", навео је Александар Вулин, донедавни директор БИА и оснивач Покрета социјалиста, у саопштењу прослеђеном медијима.

Није смешно, како је оценио, ни што велика већина министара и функционера Србије више стрепи шта о њима мисле у амбасади САД и Бриселу, него шта о њима мисле и Србија и Вучић, па ћуте какав год напад да крене на Србију из Европске уније или Сједињених Америчких Држава.

"Смешно је само што сви они мисле да се то не види", поручио је Вулин реагујући, како је навео у саопштењу, на лажи председника Одбора за спољне послове немачког Бундестага Михаела Рота који је казао да су избори у Србији били нерегуларни.

Немачки политичар, Михаил Рот, на платформи Икс је навео да коначни извештај ОДИХР "показује да на недавним парламентарним изборима нису постојали једнаки услови за све кандидате" и захтевао да се у потпуности спроведу све препоруке ОДИХР. 

Прочитајте ОВДЕ чиме је Вучић изнервирао Тепићку и Ђиласа

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА