Најновије

КАПИТЕН ИЗБАЧЕН ИЗ ТИМА - ВИШЕ НЕ МОЖЕ НИ ДА ТРЕНИРА СА ЕКИПОМ: Ишао да гледа Партизан, управа га избацила

Упоредо с тим, на ''Карађорђу'' се ових дана доста причало и о крилном нападачу Војводине Филипу Малбашићу који је пре неколико дана био на евролигашкој утакмици између Партиана и Ефеса, где је бодрио црно-беле, заједно са још двадесетак хиљада навијача.

Новосадска Војводина је у све већој резултатској кризи овог пролећа, још не зна за победу под вођством новог тренера Божидара Бандовића, а јуче је у Ивањици испустила два гола предности против домаћег Јавор Матиса.Тај његов одлазак на кошаркашку утакмицу црно-белих је, изгледа, за људе у Војводини био некакав неопростиви грех, па сада више не желе ни да га виде у свом клубу.

''Вест је тачна и Филип Малбашић је одстрањен из наше екипе'', изјавио је спортски директор ''лала'' Марко Јовановић. 

У кратком разговору за новосадски ''Дневник'' Јовановић је нагласио да Малбашић више нема право ни да тренира са остатком екипе Војводине до коначног расплета ове ситуације.

''На кошаркашкој утакмици Евролиге између Партизана и Ефеса у Београду, пружао је подршку београдском клубу, у његовим обележјима. Због тога смо га одстранили и нема право ни да тренира с нашом екипом. Видећемо још током наредних дана да ли и какви ће даљи потези да уследе'', објаснио је Јовановић.

Само што још увек нема објашњења за лоше резултате Војводине овог пролећа…

Извор: Спортске.нет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА