Најновије

ДОДИК О ПЛАНУ ЊЕГОВОГ ХАПШЕЊА: Британци покушавају да убаце своје јединице

Председник Републике Српске Милорад Додик је рекао да је проблем Републике Српске са Западом то што се Српска више од 20 година бори против њиховог настојања да сруше Дејтонски мировни споразум.

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је добио упозорење о намери његовог хапшења, иако је нејасан разлог за такво поступање - да ли је то са намером његовог политичког склањања или дестабилизације ситуације.

"Ми знамо да Британци покушавају да убаце своје јединице које шетају по свету, а тог дана речено ми је, наводно у најбољој намери, а знајући ко је човек и одакле долази и да је чак послат то да уради, да би било најбоље ако се то деси да не пружамо отпор, јер они имају налог да пуцају. Шта сад, треба да се препаднем или да кажем 'Извините, а где је адреса на коју треба да да се јавим, где да дођем, да не морате ви да долазите по мене"', рекао је Додик за ТВ Прва.

Он каже да је "нешто потпуно избачено из контекста, због нервозе око Украјине и избора у Америци".

"Они се баве нама, одлучују о људима на Балкану, а не причају са њима", рекао је Додик.

Он је рекао да је проблем Републике Српске са Западом то што се Српска више од 20 година бори против њиховог настојања да сруше Дејтонски мировни споразум.

Додик је рекао и да Запад наставља с причом о наводној кривици Срба, али да српски народ егзистира упркос свему што су странци учинили да Република Српска нестане.

ФСБ ОТКРИО: Знамо ко је организовао терористички напад на "Крокус сити" код Москве

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА