Најновије

Е МОЈА ЗВЕЗДО - Друголигаш хоће да купи Шерифа, толико и вреди

Није испунио очекивања у првом делу сезоне. Много промашаја, слаб учинак и долазак из Турске у Црвену звезду се показао као лош избор. Ипак, доласком тренера Владана Милојевића улога нападача је постала важна и постигао је два поготка на четири меча.

Важно је да Шериф Ндиаје настави да буде ефикасан и испуњава задатке, који се од њега траже. Испоставило се да није типичан голгетер, али да може да буде користан. Како открива МаxБет Спорт Сенегалац се налази под лупом клуба Ал Кадисија.

Друголигаш из Саудијске Арабије је кренуо да снима евентуална појачања за наредну сезону, пошто је овај тим, који са клупе предводи чувени Шпанац Мичел, лидер на табели и крупним кораком иду према пласману у елитни ранг. Нападач им је био препоручен и прошлог лета, после добрих наступа и погодака у дресу Адане.

Ндаје је хтео да остане у Европи, испунио је циљ наступима у Лиги шампиона и добио је другу шансу у црвено-белом дресу, а за њега, као и домаћина, 172. “вечити” дерби биће један од најважнијих испита у овом делу сезоне. Дебитовао је у Хумској, тако да му је познато ривалство два клуба.

Извор: Махбетспорт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА