Најновије

ОВО ЋЕ МНОГЕ ДА ИЗНЕНАДИ! Човић: Одајем признање Партизану, свака част!

Било је занимљиво на Копаонику. Причао је на “Копаоник бизнис форуму” први човек Партизан Остоја Мијаиловић, а присутнима се касније обратио и Зоран Лаковић.

На Копаонику се појавио и председник КК Црвена звезда, Небојша Човић. Први човек црвено-белих причао је о помоћи државе кошаркашким клубовима.

– Од државе можете да добијете преко министарства или државних предужећа. Сада смо ушли у фазу због неких изајава да нас држава контролише и треба да нас контролише. Дошла је буџетска и пореска инспекција. Ове године имаћемо намирење 6.000.000 од карата. Вратили смо се у Арену, у малу још нисмо. Било је јако тешко, одајем признање Патизану што је у време короне одлучио да пређе у Арену. Свака част. Звезда и Партизан су потцењени са ТВ правима. И то је проблем Евролиге – рекао је Човић.

Затим се Небојша Човић осврнуо и на сарадњу његовог клуба са ФМП-ом.

– Драго ми је да је оволико интересовање. Да кренем од тога како смо направили ФМП, он није приватни клуб, већ удружење грађана у којем су фирме били главни носиоци финансирање клуба. То је амерички модел, у ком дете дође, има школу, стан и тренинге на једном месту. Нисмо били оптерећени резултатом. Имали смо добар број трофеја освојен са том децом. КК Црвена звезуда није имао привилегију да не буде блокиран, већ је ушао у блокаду и доведен у стечајно стање. То је законски урађено, Економски факултет је поделио дуговање Звезде по класама. Измирено је 11 милиона евра, све је плаћено. Било је заложен и грб Звезде, целог спортског друштва. План је трајао три године. Паралелно са тим ФМП је пренео права на Звезду, све по закону. Ово је наша 13. сезона, ми смо сваке године после Купа износили приходе и трошкове – изјавио је Небојша Човић на Копаонику.

Запад проговара кроз Куртија: Претња изолацијом Србије док се не одрекне Косова и Русије

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА