Најновије

ПОСЛЕ ПЕСКОВА, ЛИЧНО ПУТИН: Ево шта је руски председник рекао о Србима!

Након јучерашње изјаве Дмитрија Пескова, портпарола руског председника, о Србима, и Путин има речи хвале за српски народ.

Срби су вековима били "најпоузданији савезници Русије", то Москва зна, памти и цени, изјавио је руски председник Владимир Путин у разговору са учесницима Светског омладинског фестивала.

„Односи Русије и Србије су посебне природе, имају дубоке историјске корене. О томе увек говорим са посебном топлином, јер су вековима, желим то да нагласим, Срби били најпоузданији савезници Русије. Ми то знамо, памтимо и ценимо“, рекао је шеф државе.

Песков је, такође у Сочију, током свог обраћања, рекао да су “Срби херојски народ”, посебно истичући Србе из Републике Српске.

Срби су наши браћа и сестре, они су херојски народ. Ето коме треба да аплаудирате. Посебно Срби који живе на територији Републике Српске, поручио је портпарол Кремља Дмитриј Песков на Светском фестивалу младих у Сочију.

"Упркос нескривеном и огромном притиску, Срби још увек стоје на ногама. И ми Руси ћемо увек бити уз њих", казао је Песков.

Светски фестивал младих одржава се од 1. до 7. марта на руској савезној територији Сиријус указом председника Русије Владимира Путина.

Погледајте ОВДЕ борбена дејства армије РФ код Вербовоја

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА